25. Karjeras ziņas (Nr.5/2007)

Karjeras ziņas (Nr.5/2007)

  • 2007. gada 19. septembrī notika projekta KIPNIS noslēguma konference, kas veltīta projekta laikā izdarītajam caur jauniešu karjeras izglītības prizmu.
  • No septembra savu darbību uzsākusi nacionālā izglītības iespēju datu bāze NIID.LV. Jaunajā izglītības iespēju portālā www.niid.lv turpmāk ikvienam interesentam būs pieejama visaptveroša un pārbaudīta informācija par profesionālās vidējās, augstākās izglītības iespējām, kā arī kursiem.
  • Septembra sākumā Padovā (Itālija) notika starptautiskās profesionālās izglītības asociācijas (IAEGV) ikgadējā konference. Ar pārrunātajiem jautājumiem iepazīstina Liepājas Pedagoģijas akadēmijas (LPA) profesionālās maģistra studiju programmas „Karjeras konsultants” direktore Ilze Miķelsone.
  • Par Beļģijas karjeras izglītības sistēmu, kas iepazīta CEDEFOP studiju vizītes ietvaros, raksta projekta KIPNIS vadītājas vietniece Rudīte Bloka.  
  • No septembra Profesionālās Karjeras izvēles aģentūra (PKIVA) nonākusi Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) paspārnē. Līdz šim PKIVA pieejamā informācija, kā arī jaunās ar karjeras jautājumiem saistītās iespējas un pakalpojumi tagad pieejami NVA mājas lapas sadaļā ‘Karjeras pakalpojumi’.

**

Lejuplādēt izdevumu pdf formātā

**