2. EUROPASS PROFILA IZVEIDOŠANA

2.1. EU Login konta izveide

„EU login” konta izveide

Pirms Europass profila izveides nepieciešams izveidot „EU login” kontu. Bez „EU login” konta arī var izveidot profilu un CV, bet informācija nesaglabāsies. Līdz ar to nākamajā reizē nāksies visu ievadīt no jauna vai augšupielādēt iepriekš saglabāto CV.

Lai kontu izveidotu, vispirms, ir jāiet uz Europass platformu – europass.eu

1.solis

Lapas augšējā labajā stūrī jānoklikšķina uz „Pieslēgties Europass”.


2. solis

Tālāk ir jānoklikšķina "Izveidot kontu"


3. solis

Tālāk ir jāievada vārds, uzvārds, e-pasts un valoda. Kad informācija ievadīta, nospiediet „Izveidot kontu”.


4. solis

Pēc konta izveidošanas, nepieciešams atvērt e-pastu, kuru reģistrējāt. E-pastā būs norādīta saite, kuru nepieciešams atvērt. Saite novedīs atpakaļ uz „EU login” kontu. Tālāk ievadiet un apstipriniet paroli. Tad nospiediet „Turpināt”.


5. solis

Tad Jums piedāvās izveidot divfkatoru autentifikāciju. Tā nav obligāta. Ja vēlaties izveidot, tad spiediet „”. Video pamācība divfaktoru autentifikācijai pieejama šeit. Ja nevēlaties, tad spiediet „”. 

6. solis

Tālāk Jums piedāvās „Augšupielādēt manu Europass CV” vai „Izveidot profilu”. Pirmo variantu varat izvēlēties, ja Jums jau ir bijis Europass CV. Tad to varat augšupielādēt. Alternatīvi, varat izveidot jaunu profilu.



Ar to arī „EU login” konta izveidošana ir noslēgusies. Tālāk varat izveidot savu profilu. Video pamācība profila un CV izveidē ir pieejama šeit.